Managed Security

Managed Security

Bewaak uw IT processen 24/7, word tijdig gewaarschuwd bij cyberaanvallen en tref maatregelen nog voordat er een incident ontstaat. Wordt uw organisatie te groot of complex om reactief beleid te voeren op IT security? Maar hebt u geen zin om uw team drastisch uit te breiden? Dan zijn de Managed Security diensten van Newmorn’ geknipt voor u. Wij nemen proactief verantwoordelijkheid en detecteren risico’s en dreigingen; vaak nog voor ze escaleren tot een incident. Mocht er toch een incident optreden, helpen wij u om snel weer terug te keren tot de normaal.

Wat is Managed Security?

Informatie is het nieuwe goud, dus we zien dat cybercriminelen steeds professioneler en geraffineerder te werk gaan. Cyberaanvallen vinden vaker plaats en veroorzaken datalekken, imagoschade, derving en soms het verlies van een klant. Afwachten tot er een incident plaatsvindt is voor veel bedrijven geen optie meer, dus biedt een proactieve (en vaak preventieve) aanpak de oplossing. Op deze pagina leest u hoe wij u kunnen helpen.

thermometer-informatiebeveiliging-300px

Informatiebeveiliging Health Check

Informatiebeveiliging is een veelbesproken onderwerp en de nieuwsberichten over mega-boetes vliegen ons om de oren. Gaat het u te ver om een heel ISO of NEN certificeringstraject te starten en wilt u nu gewoon weten hoe uw organisatie ervoor staat op gebied van informatiebeveiliging? Maak dan gebruik van onze Informatiebeveiliging Health Check.
pentesting-penetration-test-ethical-whitehat-hacker-150x150

Pentest & Kwetsbaarhedenscan

Tegenwoordig kan bijna geen enkele organisatie meer zonder IT. Zo maken we gebruik van computers, telefoons en een verscheidenheid aan IoT-devices. Dagelijks worden in deze apparaten kwetsbaarheden gevonden, die consequenties kunnen hebben voor uw organisatie. Is uw IT-infrastructuur beveiligd tegen deze nieuwe kwetsbaarheden? Zijn uw (web)applicaties met klantdata wel up-to-date? En kan bijvoorbeeld uw nieuwe intelligente koelkast of smartwatch eigenlijk gehackt worden, waardoor cybercriminelen toegang krijgen tot waardevolle bedrijfsinformatie? Alle theoretische modellen ten spijt, is er maar één manier om werkelijk te bewijzen dat u weerbaar bent tegen nieuwe aanvallen. Periodiek een Kwetsbaarhedenscan en Penetratietest laten uitvoeren.

vulnerability-kwetsbaarhedenscan-300x298

Security Monitoring

In samenwerking met onze partners bieden wij SOC (Security Operations Center) diensten aan. De data-analysten in het SOC scannen voortdurend uw netwerk, applicaties en datasets op bedreigingen, stellen prioriteiten en zorgen dat u altijd goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen op het gebied van informatiebeveiliging. Veelvoorkomende cyberaanvallen die wij detecteren en waartegen we beveiligen zijn bijvoorbeeld:

Jordi van Duyne

Gaat u liever direct in gesprek met een deskundige op het gebied van Managed Security? Neem dan gerust contact op met Jordi van Duyne, Consultant en Auditor bij Newmorn’.