Werkwijze

Werkwijze

Newmorn’ kenmerkt zich door de combinatie van jarenlange ervaring met een prettig professionele werkwijze. Certificeringen en compliancy vraagstukken worden vaak gezien als tijdrovende, complexe werkzaamheden. Wij vinden echter dat compliancy voor iedereen leuker, beter en sneller moet zijn, waarbij de groei en verdere professionalisering van de klant centraal staan.

Wij maken certificering pragmatisch en leuk!

Wij brengen uw processen in kaart en toetsen uw producten en diensten op o.a. kwaliteit en veiligheid. Hierbij staat het risicoprofiel centraal dat wordt opgesteld aan de hand van een context-, stakeholder- en risicoanalyse. Newmorn’ consultants en auditoren helpen u met een gefaseerde implementatie en onderhoud van uw norm. Dit doen we in begrijpelijke taal en stapsgewijs.

Het voor u ingerichte managementsysteem toont de overeenkomsten tussen verschillende normen. Soms overlappen die tot wel tachtig procent! U hoeft zo niet voor elke certificering dezelfde stappen opnieuw te doorlopen. Het resultaat is dat u heel eenvoudig aan aanvullende normen of eventuele toekomstige aanpassingen voldoen. Nieuwe elementen zijn snel geborgd in het managementsysteem, waarmee we u tijd en moeite besparen.

Project- of interimbasis

Newmorn’ begeleidt organisaties in verschillende branches bij compliance en certificeringen. We helpen organisaties om hun processen en datastromen in kaart te brengen. Ook voeren we verbeteringen door, tonen we de kwaliteit en veiligheid van producten en diensten aan en wijzen we bedrijven op de risico’s en voorwaarden voor compliance. Met de Newmorn’ methode doen we dit gestructureerd, eenvoudig en daardoor voordelig. Wij werken op projectbasis, maar zijn ook beschikbaar op interim basis. De interim samenwerking heeft wat nadrukkelijke voordelen.

Tools

Onze werkwijze is gebaseerd op een managementsysteem, ook wel bekend als ISMS (Information Security Management System). Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om het managementsysteem vorm te geven in bijvoorbeeld Microsoft Teams. Belangrijk is dat we overzichtelijk kunnen maken welke acties open staan, wie ermee belast is en wat de voortgang is. Door controls in de norm te delegeren aan verschillende medewerkers, gaat de norm ook echt leven in uw organisatie. Implementeer uw complete informatiebeveiliging rechtstreeks in uw eigen vertrouwde Microsoft Teams omgeving.