ISO-norm

ISO

Het borgen van jouw ISO-normen gaat bij ons verder dan het afvinken van een lijstje. Wij geloven in het integreren van kwaliteitszorg in jouw dagelijkse processen. Laat normen voor kwaliteitszorg, service management en informatiebeveiliging leven, door alle betrokkenen te betrekken. Dat doen we door te werken met de tools die ze al gewend zijn.

Veelvoorkomende normen ISO certificering

Onderstaand zie je twee veelvoorkomende ISO normen waar we jou mee zouden kunnen helpen. Je krijgt meer informatie over de betreffende norm door erop te klikken.

Andere ISO-normen

Naast de ISO 27000-serie en de ISO 9001 zijn we ook expert in onder andere de ISO 22301 (Bedrijfscontinuïteit), ISO 20000 (IT Service Management) en de ISO 27701 (Privacy). Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Newmorn consultant Jodi van Duyne

Jordi van Duyne

Staat jouw ISO norm er niet tussen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een andere vraag?
Neem dan gerust contact op met Jordi van Duyne, Consultant en Auditor bij Newmorn’.

Gratis Whitepaper

Implementeren ISO 27001:2022

Er is nogal wat veranderd aan de ISO 27001:2022. Wat zijn de consequenties als je nu bezig bent om je ISO 27001 certificering te behalen? Waar moet je rekening mee houden bij hercertificering? Waarom is de vernieuwde norm zo’n verbetering en wat bereik je ermee? Wil je antwoorden op deze vragen? Download dan ons gratis Whitepaper!

Newmorn' nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inzichten en tips!