Audits

Audits

Door de grote hoeveelheid kennis die Newmorn’ op gebied van normen en compliance in huis heeft, zijn wij in staat om verschillende auditdiensten en IT-gebaseerde testen aan te bieden. Dit kan op de traditionele manier, waarbij we bij u op kantoor komen. Sinds een aantal jaren, versneld door de intrede van het Covid-19 virus, werken wij meer en meer remote. Audits en testing kunnen wij daarom geheel op afstand voor u verzorgen. Lees meer over de mogelijkheden via onderstaande opties, of neem direct contact op!

Met een goede interne audit is certificering binnen handbereik

Zorg dat de  informatiebeveiliging van uw organisatie op niveau blijft!

Bent u aantoonbaar compliant met alle externe én interne eisen?

Specifieke Audits

Naast de bovengenoemde algemene auditvormen en -diensten die wij aanbieden, zijn wij gespecialiseerd in een aantal specifieke audits. Onze remote auditdiensten worden continu ontwikkeld en uitgebreid op basis van ontwikkelingen in de markt. Staat ‘uw’ norm of standaard er niet tussen? Neem contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn.  

Veel zorginstellingen – en overheden – bieden hun cliënten de mogelijkheid om hun dossiers in te zien, door veilig op een (patiënten)portal in te loggen met DigiD. Voldoet u aan de jaarlijkse ICT-beveiligingsassessment verplichting?

MedMij heeft een afsprakenstelsel ontwikkeld waarin spelregels zijn opgesteld voor het uitwisselen van gegevens tussen persoonlijke gezondheidsomgevingen en zorgaanbieders.

De AVG vraagt van u om opnieuw na te denken over uw processen, organisatie en rollen. Wij helpen u te voldoen aan de eisen die door de AVG worden gesteld aan uw organisatie.

VIPP stelt zorginstellingen in staat om patiënten digitale toegang te verlenen tot hun medische gegevens, waardoor patiënten toegang hebben tot de juiste en volledige informatie.

Staat 'uw' norm of standaard hier niet tussen? 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Paul Willems

Paul Willems

Gaat u liever direct in gesprek met een deskundige op het gebied van Interne Audits?
Neem dan gerust contact op met Paul Willems, CEO en Lead Auditor bij Newmorn’.