Interim diensten

Interim diensten

Data is het nieuwe goud. Dit moet natuurlijk goed beschermd worden, maar tegelijk wilt u uw organisatie wendbaar houden en focussen op uw core business. Hebt u al eens gedacht aan outsourcing van uw Auditing en Informatiebeveiliging? Steeds meer bedrijven outsourcen processen die ondersteunend zijn aan hun kernactiviteit. Soms wordt outsourcing als strategische keuze ingezet, maar ook bij een tijdelijke behoefte of projectmatig kan dit aanzienlijke voordelen opleveren. Daag ons uit en wij nemen verantwoordelijkheid.

De voordelen van Interim werken

Deskundig

Informatiebeveiliging en Auditing zijn gebieden geworden waar een heel breed pakket aan kennis voor nodig is. Kennis van onder meer:

  • IT Systemen en Technologie
  • Risicoanalyse en -management
  • Wet- en regelgeving
  • Organisatie en Processen
  • Specialistische beveiligingsmethodieken en maatregelen

Het is lastig om al deze kennis te vatten in één persoon. Laat staan als u informatiebeveiliging als bijrol hebt ondergebracht bij medewerkers die zich liever concentreren op hun kerntaak. Een interim specialist van Newmorn’ doet niets liever dan ontzorgen door het brengen van kennis en kunde.

Interne audit

Flexibel en efficiënt

Hebt u een project waarvoor u extra expertise of menskracht nodig hebt? Is er een medewerker ziek of gaat iemand met zwangerschapsverlof? Groeit uw organisatie, maar nog niet genoeg om er een vaste kracht voor aan te nemen? In deze gevallen kunt u tijdelijk behoefte hebben aan een gedetacheerde auditor of informatiebeveiliger van Newmorn’. Schaal de capaciteit op en af, al naar gelang de situatie vereist. Onze specialisten zijn zeer ervaren, wat hen in staat stelt om het werk in de meeste gevallen veel efficiënter te doen dan eigen medewerkers.

Onafhankelijk

Vreemde ogen dwingen. Het gezegde gaat zonder twijfel op als het aankomt op Audits en Informatiebeveiliging. In geval van bijvoorbeeld een Interne Audit, is een eigen werknemer doorgaans niet werkelijk objectief bij het beoordelen van het werk van een collega (ondanks de beste intenties). Het is toch een beetje alsof je het proefwerk van je beste vriend nakijkt… Een blik van buitenaf biedt een nieuw perspectief. Onze interim adviseurs zijn niet gedeformeerd en bekijken uw organisatie en processen met een frisse blik. Hierdoor worden problemen sneller doorgrond en weten zij direct maatregelen in te zetten ter verbetering.

Werkzaamheden bij Outsourcing

Paul Willems

Paul Willems

Heeft u (tijdelijk of structureel) behoefte aan onze interim diensten?
Neem dan gerust contact op met Paul Willems, CEO en Lead Auditor bij Newmorn’. 

Newmorn' nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inzichten en tips!