Wie is Newmorn’

Wie is Newmorn’

Wij zorgen dat onze opdrachtgevers zich ongestoord kunnen focussen op groei en verbetering. Dit doen we door op een prettige en pragmatische manier samen te werken aan overzicht, inzicht en control. Hiervoor bieden wij audits en consultancy op het gebied van Privacy en Cybersecurity. Wij zijn geen stijve, grijze muis, maar laten zien dat borgen en verbeteren ook leuk kan zijn!

Missie

Wij zijn niet de partij die de certificering daadwerkelijk toekent, maar wij stomen onze opdrachtgevers klaar voor het halen ervan. Zo helpen we bij het implementeren van een Managementsysteem, voeren we (interne) audits uit en geven we advies, zodat zij helemaal klaar zijn voor de externe certificeringsaudit. Wij tonen de toegevoegde waarde van compliancy aan en vinden bij elk implementatietraject voordeel voor de dagelijkse praktijk. Zodra alle stakeholders betrokken en bewust zijn, levert compliancy maximaal rendement en draagt het bij aan de groei van een organisatie.

Visie

Certificeringen worden vaak gezien als tijdrovende, complexe trajecten. Een certificering is voor ons nooit een doel op zich, maar moet een organisatie helpen om efficiënter en consistenter te verbeteren. Bij Newmorn’ vinden wij dat het behalen van een certificering voor iedereen leuker, beter en sneller moet zijn, waarbij groei en verdere professionalisering centraal staan. Alleen dán gaat het halen van een certificering echt leven in de organisatie.

Over Newmorn

Ons verhaal

We leven in een wereld waarin online omgevingen ons steeds meer gemak opleveren. ‘The Internet of Things (IoT)’ is overal, van corporate servers tot huishoudelijk apparaat en we zijn overal ‘connected’. Maar bij nieuwe mogelijkheden en gemak komen onherroepelijk ook nieuwe risico’s kijken. Zeer complexe risico’s, omdat alles immers in elkaar grijpt. Informatie is het goud van onze tijd en is daarmee een aantrekkelijk doelwit voor cyber criminelen die deze complexiteit goed weten uit te buiten.

Gelukkig worden er internationaal standaarden als ISO en NEN ontwikkeld om ervoor te zorgen dat organisaties hun data eenduidig op een hoog niveau kunnen beveiligen. En hoewel standaardisering an sich dus heel goed is, wordt compliancy aan deze standaarden vaak gezien als een ‘verplicht nummertje’. Saai, star, onnodig bemoeizuchtig en een juridische verplichting die een lage prioriteit verdient. De achterliggende noodzaak wordt verdreven naar de achtergrond en toegevoegde waarde wordt niet begrepen (of niet goed uitgelegd). Zonde!

Tijd voor een frisse wind! De professionals van Newmorn’ laten zien hoe compliancy voor iedereen bijdraagt aan de dagelijkse praktijk en dat het zelfs leuk kan zijn! Onze medewerkers onderscheiden zich van de grijze massa door hun ervaring en kennis te combineren met persoonlijkheid en flair. Waarom zou je immers werken met mensen waarmee je geen klik hebt? We kiezen bewust voor diversiteit in ons team en verwelkomen kleur en vernieuwing. 

Het Newmorn’ team

Binnen ons team heerst een dynamiek die ervoor zorgt dat Newmorn’ adequaat kan anticiperen op veranderingen en toekomstige uitdagingen. We vinden uitdaging in het werken met dynamische, complexe organisaties, zoals zorg- of IT-bedrijven, die te maken krijgen met verschillende normen en compliance. 

Newmorn’ staat voor groei, continu verbeteren en is altijd op zoek naar uitdaging. Zowel intern als bij onze klanten. De vraag hoe we elkaar kunnen (blijven) uitdagen staat altijd voorop. De voorbereiding op een certificering beschouwen wij dan ook niet als eenmalig traject, maar als een continuerend proces. Door focus te houden op de context van de organisatie, veranderingen in de markt en (technologische) ontwikkelingen, worden constant nieuwe drijfveren geïdentificeerd. Elke dag brengt nieuwe kansen, wat naadloos aansluit op de filosofie van Newmorn’. Je herkent het zelfs in onze naam… 

Gezocht: leuke klanten!

Wij willen alleen nog maar samenwerken met leuke organisaties en dito mensen. We besteden zo veel tijd op ons werk, dat je maar beter kunt zorgen dat elke dag een plezier is. Toch? Wat ons betreft gaan deskundigheid en plezier hand in hand. Sterker nog: hoe meer lol je hebt in je werk, hoe beter je erin wordt!

Dus vind je jezelf leuk of ken je leuke mensen die ook graag elke dag tot een plezier maken, neem dan gerust contact met ons op!

Newmorn' nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inzichten en tips!