Specifieke Audits

Hulp bij specifieke audits zoals Vecozo en AVG

Naast Interne Audits en Assurance Audits, hebben wij expertise verworven op een aantal specifieke vakgebieden. Zo bieden wij de Vecozo Audit en AVG Audits aan. Heb je een vraag voor een specifieke audit die hier nog niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we je hiermee kunnen helpen.

Specifieke IT Audits

Naarmate de wereld meer verbonden wordt, ontstaan er aan de lopende band nieuwe mogelijkheden, maar ook bedreigingen. Privacy en veilige communicatie zijn als onderwerpen niet meer weg te denken bij de implementatie van IT systemen en applicaties. Hiervoor wordt beleid ontwikkeld en om te borgen dat beheersmaatregelen voldoen aan het beleid, worden er normen opgesteld. De beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie wordt vervolgens getoetst (d.m.v. een IT Audit) en in sommige gevallen voorzien van een keurmerk. Hiermee toon je aan dat jouw maatregelen voldoen aan de gestelde eisen en dat je gebruikers dus veilig gebruik kunnen maken van jouw platform.

Deze specifieke Audits verzorgen wij onder meer voor onze opdrachtgevers:

Hét bewijs dat de zorgverlener voldoet aan de eisen en richtlijnen van Vecozo en dat de gegevensuitwisseling tussen de zorgverlener en de zorgverzekeraar veilig en betrouwbaar is.

De AVG vraagt van jou om opnieuw na te denken over jouw processen, organisatie en rollen. Wij helpen jou te voldoen aan de eisen die door de AVG worden gesteld aan jouw organisatie.

Paul Willems

Paul Willems

Ga je liever direct in gesprek met een deskundige op het gebied van specifieke Audits?  Neem dan gerust contact op met Paul Willems, CEO en Lead (RE) Auditor bij Newmorn’. 

Newmorn' nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inzichten en tips!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.